hm12-dem03-play-btn
Shikoni Videon

Gjithçka që duhet të dini rreth STCW Training dhe Yacht Training

Punesim

Punesime ne kompanit me te njohura ne shqiperi dhe ne bote.

5

hm12-dem03-sep

Vite eksperienc

600 +

hm12-dem03-sep

Trajnime ne vit

10+

hm12-dem03-sep

Partner ne biznes